skolavslutning

Idag tog skoläventyret på animationslinjen slut.
Har spenderat dagen ute på Kävesta och tittat på dans till Billie the Vision and the dancers (åh, blev nästan lite nostalgisk), sjungit "Den blomstertid nu kommer", träffat mina gamla room-mates och käkat sommarbuffé med glass, kolasås och jordgubbar till efterrätt! 



IKVÄLL ÄR DET AVSLUTNINGSFEST SOM GÄLLER!!


Kommentarer
Postat av: mica

hejsan =) sökte på animationslinjen kävesta på google och hittade din blogg, så tänkte bara ställa lite frågor på några funderingar jag har :). läste på kävestas hemsida om animationslinjen och tyckte det lät toppen. sen sökte jag runt lite om hittade bland annat en facebook grupp(Förändring på animationslinjen. NU.) http://sv-se.facebook.com/pages/F%C3%B6r%C3%A4ndring-p%C3%A5-animationslinjen-NU/125896760820754?sk=wall



där dom hade skrivit:



"animationslinje särbehandlar eleverna något oerhört. Han favoriserar vissa, men kan ändå prata skit bakom ryggen på dem. Han tecknade till och med riktigt fula, förnedrande nakenkarikatyrer av två av sina "favoriter" när de inte såg, pratar ofta skit om andra lärare och rektorn. Han slår, kränker och skriker åt de elever han inte tycker om. Han har ljugit om vilka ämnen han är utbildad inom, han fjäskar för "fint" folk, men bakom stängda dörrar bryter han sakta ner en mentalt."



nu har jag ingen aning om hur det verkligen är där, så jag tänkte mest fråga om hur du tyckte att det var och om det är så illa som dom skriver? är det slöseri med tid och pengar och får man den utbildningen som utlovas? det är synd om det är så illa, för när jag läser om utbildningen på hemsidan är det något jag verkligen skulle vilja gå. =)

2011-07-20 @ 02:04:38
Postat av: mica

(ursäkta den enorma kommentaren, haha)

2011-07-20 @ 02:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0