vad hände nu?

svar: jag har varit lite dålig på att uppdatera.

Jag har en ny idé för denna blogg. Här kommer den: famöver ska jag varje dag uppmärksamma "dagens bästa" vilket kan resultera i precis vad som helst, det som gjorde min dag helt enkelt. så..

idag börjar jag med att utmärka hela denna dag till dagens bästa: gratisdag (morgonkaffe på stationen, två provpåsar müsli och en metro. inte illa!)





gratis är gott

"Helvetet blir aldrig fullt" -Bibeln

wiu wiu dans dans wiu wiu



Igår åkte jag till Norrköping. Sen åkte jag till Gulltorp.
Sen käkade tacopaj med mina föräldrar och drack lite vin. trevligt trevligt ♥

Ikväll blir det dans. Åh, fy fan va kul det ska bli!!! :D 

Imorgon ska jag fika med fina människor och sen åker jag hem igen, känns bra. Jag har så mycket fint i pålsboda och Örebro. Pålsboda känns faktiskt väldigt mycket hem vid det här laget. Jag trivs och just nu känner jag mig bara så nöjd. Nöjd med gårdagen, nöjd med idag och kvällens och morgondagens planer, nöjd över att bo i Pålsboda med två mycket trevliga personer.

det känns fint att känna så

nymålade naglar och en trött kinna

nu är jag trött. inte i kroppen, den gör bara lite ont efter gårdagens yoga, men mitt huvud är inte det piggaste.
En liten kort uppdatering kring veckan kommer här:
Veckan såg lovande ut.
Saker blir inte som planerat.
Saker blir ännu bättre.
Inte ofta det går åt det hållet.

Imorgon åker jag hem till mitt hemhem i östergötland.
På lördag blir det partybuss till Huskvarna och dans för hela slanten!!!


kanske en fika i norrköping på söndag innan jag åker hem kan vara något!?
jag vill träffa mina fina. saknar er.
.godnatt.


veckan vänder.. och beger sig mot dansens förlovade land

yoga är en fin sak



att bli bjuden på tacos också. och jordnötskaka. mums

jag borde skissa på min karaktär till morgondagens uppgift. hmm, får se om jag orkar innan jag somnar.
nu säger jag godnatt


kokar salt

Det blev ingen dans ikväll. fina fina brunnsparken fick klara sig utan mig på grund av dåliga bussförbindelser. det gjorde mig inte så glad. nu har jag hottat upp kvällen med städning av toaletten, disk och kokat salt. Tror inte brunnsparken skulle kunna slå den partystämningen. nej då.. ehum.

Idag är det för övrigt "peace one day"-dagen och vi gjorde filmer i grupper i skolan. Det var tight om tid och väldigt kul med stora paraplymän som lite oplanerat gick in i bakgrunden.

När jag kom hem väntade ett paket på mig. Det gjode mig glad. Glad glad glad. Det var min väska som ville flytta in!

Imorgon är det yoga-time efter skolan. 90 minuter. lär vara död i kroppen efter det. men troligen lugn i själen.

Nää, nu bör Pierre komma hem och dammsuga tycker jag!

!!!

Nu kom han hem.

sorg

det gick inte så bra igår. Svarta kläder bärs idag. Men vad händer nu? ..nyval? jag har svårt att tro att resultatet kommer ändras i så fall, det var ju liksom såhär folket tyckte igår. skulle de ändrat sig till imorgon? hmm.. jag vet inte. Några måste jag få majoriteten så något måste göras. Läget känns inte så bra just nu. Varför är SD så stora? ..och V så små?

Men mitt i denna sorg har jag några små guldkorn som kommer pluppa upp denna vecka! det behövs.

♥ jag ska dansa imorgon
♥ en Tim Burton-kväll nalkas på fredag
♥ jag får besök till helgen och ska dansa ännu mer
..och..
♥ jag kommer få mina fina tradera-fynd!




Idag är det den 19 september 2010.

Val. En spännande dag och kväll/natt väntar. Kommer SD komma in i riksdagen? Kommer vi få vår första kvinnliga statsminister? Åker babyface ut och ger plats för de rödgröna? ..eller gillar folk fortfarande Reinfeldt? Och vinner "det enda arbetarpartiet", kommer det bli mycket bättre på arbetsmarknanden? nej, knappast. inte för de unga. Sen när blev de ett arbetarparti?? ..och sen när blev de det enda? Jag läste i tidningen att skolvalet visar ganska tydligt hur det hela skall sluta. det är bra, i alla fall om man kikar på siffrorna från Kävestas skolval.

Socialdemokraterna: 70%                  VS                Moderaterna 5%


Könst av Johan Asplund.                                                    HAHA.


RÖSTA RÖDGRÖNT ! ! !

Igår hade vi valfest i Pålsboda. En ganska liten men mycket trevlig skara samlades runt klockan 19, några inhandlade mat på sibylla och sen begav vi oss hem till oss. Kvällens kretsade endel kring politik. ..endel kring annat också. Vi gjorde ett besök på Pålsboda-puben, ett riktigt schyst ställe faktikst. En Corona för 35:-, gott. Dock var kvällen tvungen att avslutas kl 23 för våra gäster från stan på grund av dåliga bussförbindelser. Surt, men resterande del av kvällen spenderade jag med två Joelar. Två trevliga sådana!

Ikväll väntar valvaka. Kanske i Örebro, kanske hemma. Vi märker var dagen tar vägen men först ska jag rösta!!


veckorna springer minst sagt fram...

alltså, herre gud va snabbt tiden går. ..och va gammal jag känner mig när jag tänker så. men jag tycker så. Redan torsdag. Men detta måste betyda att jag har roligt för det sägs ju att tiden går fort när man har roligt! det är en bra sak. och den är sann.

Idag gjorde jag och Robin en upptäckt! En superduperasuuum loppis bara uppenbarade sig framför oss på vår vanliga promenadväg till och från skolan. wow, vilka fynd vi gjorde. och på toppen av det hade de två gratislådor! ..där allt var gratis. jag hittade en gul äggkopp, två lampfötter och en lampskärm som jag ska pyssla till lite. Han ska bli fin. Shoppade även lite andra prylar till den hiskerliga summan 17:- Loppisen gjorde min dag. ..så dagens..

ORD FÅR BLI....

Loppmarknad (i dagligt tal ofta loppis, på finlandssvenska lopptorg) är en plats där det handlas med begagnade saker. Namnet loppmarknad sägs härröra från att de kläder som bytte ägare vid de första loppmarknaderna föraktfullt påstods innehålla loppor och annan ohyra.

kramgodnattpuss

vatten vatten vatten, lite salt och värme.


Den 3:e januari 2007 befann jag mig i andra änden av ett after eight-paket.

Idag befinner jag mig hemma och umgås för tillfället med min kära vän koksaltlösningen. Alltså, att lite salt och vatten i kombination med en stund på spisen kan vara så bra.

Dagens tips: koksaltlösning.
haha, kanske ska fortsätta med dagen outfit också. ..eller inte.


krokimåndag och koksaltlösning

Koksaltlösningen är min vän.
Jag funderar på att köpa en klocka kanske. hmm.
Förlorade just en auktion på tradera om en supersnygg rutig skjorta. surt.

men men.
Jag är ganska glad ändå för min piercing börjar nog trivas hos mig nu tror jag, den börjar göra det iaf.
Imorgon är det gångcykel som gäller, en av de svåraste sakerna att animera. Känns svårt men kul.

Nej nu börjar ju klockan bli 22. Dags för TV:n. Jaoup.


slappsöndag

 
jag vet, inga bra foton. ibland önskar jag att jag hade en scanner. men men.

Läxan är gjord! ..och jag gjorde min karikatyr av Dita von Teese. Dock är det inte just den bilden av henne jag har kikat på när jag gjort karikatyren. Kameran ville inte fota den, dumma blixt.

Jag väntar telefonsamtal. Flera stycken. Jag är en upptagen kvinna denna söndagkväll.
haha.


klockan är snart 3

..och här sitter jag. Nyduschad och dricker te. Vilar benen efter en trevlig danskväll i Brunnsparken. Tiden gick snabbt, alldeles för fort försvann minutrarna iväg. rann bort, eller kanske dansades bort. Varför ska tiden gå så fort när man har roligt?
Jag önskar Ljungsbro låg lite närmre Pålsboda. Då skulle jag dansa imorgon med, verkligen verkligen. Ljungsbro folkets park, fina fina fina plats! ..låter inte så glamoröst men en söndagkväll när dansmystiken har lagt sig och värmen och musiken pumpar runt i lokalen är det helt fantastiskt.
Socialdans är en mycket bra pryl. Man får så mycket. Glädje. Motion. Nya bekantskaper. Närhet. Värme. .. Det är fint att allt detta kan rymmas i en och samma upplevelse. Har man aldrig varit på en socialdans ska man verkligen ta sig till en, det är en upplevelse! faktiskt så är det så. 

Jag vill svepas med i dansens förtrollning. igen och igen och igen och igen.          ♥


Lördag. ledig.

Hej hej mumsiga havredryck!

Ikväll blir det dans :D

.kattihatt.


torsdag. tv paint. trött. torr.




Idag har jag börjat på min läxa. Mycket jobb kvar. Helgen kommer innehålla mycket av denna vara. Dock är det svårt att välja en politiker. Jag vill ju ha nån som ser karaktäristisk ut, så jag har något att utgå ifrån. Att göra karikatyrer är ganska svårt har jag kommit på. Inget jag pysslat med tidigare. Roligt med utmaningar! Om jagi min ägo hade en skrivare skulle jag välja Göran Hägglund. Han har en muminnäsa.
Men jag har ingen skrivare så nu ligger mitt val av politiker i morgondagens tidningars händer. Men från och med idag och en månad framåt har vi både Närkes Allehanda och Metro att tillgå.

det är nice och helt gratis.

Snart kommer John Blund och för mig till drömmarnas land.
.godnatt.


hmm.. lite ont i läppen visst.

Nu har jag blivit sådär dålig på att skriva här igen. Jag har ju till och med ett eget internet nu så jag behöver inte springa över till Joel och låna hela tiden. Det har hänt endel saker här i Pålsboda iaf.

..vi har idag börjat gå igenom TV-paint och animerat en studsande boll som blev en fyrkant som blev en stjärna som blev en fågel som blev en studsande boll. min blev så. kul men ansträngande dag. imorgon och på torsdag väntar mera TV-paint och på fredag blir det manusföreläsning till klockan 17.
Ungefär så är läget i skolan. Jag trivs!

För övrigt så fick jag jord av min mor när hon och mormor var här och hälsade på i söndags så nu kan jag börja odla persilja, mumsigt :) Dock går jag på någon form av flytande föda för tillfället (den närmaste veckan typ) för min läpp är lite större än vanligt, försöker bli vän med en ring och gör lite ont. Men jag är riktigt nöjd. Fick en fin kommentar idag i skolan:

"det finns många som betalar sjukt mycket pengar för sådana"

haha. underläppen är lite större än vanligt men jag tror (hoppas!) det går ner ganska snabbt.

Igår utforskade vi motionsspåret i Pålsbodaskogen, det var backigt och skogigt.
Idag har jag plockat på mig sugrör på McDonalds och käkat glass.
Även varit på Örebros bibliotek och skaffat mig ett lånekort! jag gillar bibliotek.

Måste även dela med mig av att vi har skönaste läxorna. haha. Till på måndag ska vi ha ritat en karikatyr av en politiker. Jag tror helgen kommer bli ganska chill.

Ha det fint, det är högtryck i luften!


En ledig fredag är en fin fredag


ABC-apan av Thomas Fröhling

PARTEIIIIIIIIIIIIIIIYYYYYYYYYYY.

Idag har jag varit ledig, bakat bröd, varit en vända i Örebro och ska snart tillbaka dit igen för att träffa min klass och umgås med dem hela natten lång. hihi, nästan.
Vi måste städa lägenheten. uh, tråkigt. men som Pierre sa: det gör vi imorgon. det var ett bra förslag tycker jag.

Snart ska jag ta mig för något så avancerat som att fixa nudlar och dricka ett glas vin med min rummis Joel.

Livet är fint :)

RSS 2.0