herre nedrans vilken dag!

..vilken dag!

Det var en gång en kinna som vaknade runt klockan 4 på natten och insåg att hon somnat så direkt när hon landade i sängen igår att hon inte hunnit ställa väckarklockan. Men eftersom hon av någon anledning vaknade vid sådär 4-snåret kunde hon rätta till det lilla missödet och somna om igen för att vakna 3 timmar senare. Så alltså, klockan är 7.00. Kinna är trött, segar sig upp ur sängen och tar sig iväg mot skolan. Än så länge känns allt ganska som vanligt. Intar fruksot bestående av tunnbröd, smör, ost, kaffe, dagens Metro och väldigt fint sällskap. ännu ligger lugnet över Skäpplandsgatan. Kinna färdigställer Arres vantar och beger sig sedan iväg till datorn för att arbeta vidare på projektet.

dundundun!!! ..som en bomb dyker dagens första fail upp. VI SKA REDOVISA PROJEKTEN IMORGON EFTERMIDDAG! Åh nej, tänker kinna och inser snabbt att om vi ska ha något att visa imorgon måste hon jobba på som en liten tomte, vilket hon gör. Vid lunchtid har Kinna gått igenom några misslyckanden i Aftereffects, blivit aningens irriterad men ändå behärskat sig. Hon visar det hon åstadkommit för sina gruppmedlemmar, får inte så mkt respons (pga. att de skämdes vet hon i skrivande stund) och känner att ett sammanbrott i tårar är påväg. Thaer ser och klappar kinna på axeln, dags för samtal tycker han. Efter samtalet vill Kinna ut så hon klär på sig och går och sätter sig i solen och pustar. pustar. sen kommer Svante som avbrutit sin lunch för att leta reda på Kinna och trösta henne. Efter lunchen bjuder Anders på en cigarett och en liten pratstund.

Dagen fortsätter med ännu ett möte med Thaer, Anders och mina gruppmedlemmar. Det slutar bra. Kinna, mattis och Cissi är nu överens och vet var de har varandra. Kinna som inte har så mkt att göra i skolan (eftersom hon redan jobbat ihjäl sig vid det här laget) vandrar in mot staden, ringer sin moder och köper lite godis. Hon inhandlar även en ny ring som hon tänker smycka sin läpp med. En tid efter hemkomsten kommer nästa fail på schemat: Piercingbyte. 1. Ringen är för tjock (Kinna trodde läppen skulle va ganska töjbar). 2. Hon tappar den pyttelilla kulan till staven som hon inser att hon måste sätta tillbaka igen på toalettgolvet som är fullt av kattsand. 3. Kinna tappar ner den löstagbara kulan på den nya ringen i handfatet. Även denna lilla incident slutar lyckligt för Kinna lyckas efter mkt hopplöst letande till slut hitta den pyttelilla kulan och kan även skruvar upp handfatet (dock kommer det endel skabbigt vatten på golvet) och räddar den andra lilla kulan också. Puh!

Nästa steg på dagen är dans! ..och även den failar idag för Kinna, men inte så hårt denna gång. Hon tränar ensam då Max är sjuk och sen blev hon förvirrad tillsammans med Inga över hur stegen egentligen ska vara. Efter dansen vandrade de goda vännerna hem under en lång och rolig konversation, de går till och med en extra sväng för att ämnet är så spännande.
Väl hemma igen försökte hon hjälpa två män som missat att garaget låser sig en viss tid, att rädda sin bil. Hon visar vantarna för Arre som blir jätteglad och loggar sedan in på facebook och läser "Livet är ett mirakel, Du är ett mirakel Kinna♥" skrivet av Johan,hennes nyfunna broder. Fint! 

Kinnas dag var en omtumlande sådan men hon känner sig ändå nöjd och glad såhär i efterhand. Hon har mkt fint runt sig. Hon har dig. Du som är "dig" vet vem du är.


Arres vantar


Johans fiskevantar..

..med fiskar på.

Nu ska Kinna låta sig fångas av John Blund och drömma något fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0