dans är fan underbart

Hade en grymt kul och trevlig kväll igår!! Den började med en biltur till Linköping med fina Rosie. Med i bilen var även kvällens tacopaj och sallad à la Kinna. Sedan fortsatte allt i rasande tempo med förfest hos Linda, en grymt party bussresa till Örsåsa loge för massa dans!! ..och svett i luggen men det är sånt som händer. haha. Ja, sammantaget: Dans är fan underbart och kvällen igår var en av de bästa danskvällarna på länge!

Idag blev det gamla Linköping.

Ikväll kommer min Hanna för en kvällsfika. Jag ska bjuda henne på te och scones.



And the darkness inside you can make you feel so small
But I see your true colors, shining trought
I see your true colors, and that's why I love you
so don't be afraid to let them show, your true colors
True colors are beautiful, like a rainbow

 


HELG!!!!

uh. pust. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. sitter här och försöker vakna från min lilla tupplur efter jobbet idag. Jag som trodde det skulle vara smidig städning på fredagar men icke.. nej NEJ. tog ju fan lika lång tid som vanligt. Men men det är pengar och det är, och kommer verkligen behövas i höst (och ikväll.. hihi) Har iaf druckit kaffe, käkat choklad och lyssnar nu på Oskar Linnros för att försöka vakna till lite.

Ikväll klockan 17.30 blir jag hämtad, drar på förfest och sen till Örsåsa loge för dans dans DANS (..och lite alkohol) Känns som jag behöver en partykväll efter första rikiga veckan som städtant. Yes, ikväll blir det fan party! ..och nu ska jag ta mig en dusch för att vakna till ordentligt.


Jesper Waldersten
Han är rätt grym.


RuM rUm RuM rUm RuM

Igår fick jag svar om rummet jag stod först i kö om att hyra i Örebro.. ..och jag stod fortfarande först i kön men.. jag är inte en riktig student (tydligen!?) eftersom jag inte ska plugga på universitetet utan på folkis så då får jag inte hyra det, även om jag stått i kö som alla andra. Då blev jag inte så munter. men..

..nu..

ÄNTLIGEN!! ..jag har nånstans att bo i höst, Pålsboda nästa! Hittade en annons på Blocket och nu kommer jag bo i en delad lägenhet med två andra filurer. Mitt rum är typ 15 kvadrat. Jag får en säng och någon form av sittmöbel, del i kök, vardagsrum, toa och 2 garderober i hallen. Bussen verkar gå precis utanför dörren och det tar 7-8 minuter att ta mig till skolan. Cykeln ska med och användas flitigt innan den dumma snön och kylan kommer!

Nöjd!



Imorgon blir det dans i Öreåsa med partyplinglorna, ska bli så skönt och kul att dansa och umgås med fina människor! ..och slippa gå upp 04.45 på två dagar!

.Yo.


....

jag skulle vilja gå flera mil just nu. det smakar i alla fall tandkräm.

jag gillar paint! ..och detta är mina två senaste dagar:


Tygpåsar. Necessär. Nåldynor på g..

Här kommer söndagens pyssel att kika på och det finns även möjlighet att bli ny ägare om man skulle känna för det.
Men det kanske finns en önskan hos dig att äga en alldeles speciell tygpåse? ..med kanske ett speciellt tryck etc. och vilken tur, nu vet du verkligen vem du ska kontakta med dina önskemål. Jag syr gärna beställningar på både tygpåsar, necessärer eller mjukisdjur (jag har bland annat hund, katt och ekorre att erbjuda)! ..

eller så kanske du vill ha ett virkat litet djur designad enbart till dig? :)

Här är i alla fall tygpåsarna och necessärerna (vilka är vattenavvisande och försluts med dragkedja) som finns till försäljning just nu:

NECESSÄRER
50:-
50:-

TYGPÅSAR
50:-
50:-
50:-

Är du intresserad kan du välja något av dessa sätt:
..skriva en kommentar här på bloggen
..mejla mig på [email protected]
..eller skriva till Kinna Anderson på facebook




en regnig söndag..

..har jag spenderat med att pyssla hela dagen. Inom kort kommer bilder här och sakerna finns också snart på tradera till försäljning. Idag har varit en dag när jag har varit tvungen att sysselsätta mig, och när det slutade fungera körde jag på två (oftast) ganska säkra kort; långpromenad och en dusch. Upptäckte på min promenad att trubbel av Olle Adolphson är en sorglig men otroligt vacker visa.

Jag saknar Stockholm.

Imorgon är det jobb som gäller igen. Förhoppningsvis fram till kl 10.00, om jag inte segar allt för mycket eller går vilse i alla underjordiska gångar på stora sjukhuset. Städa städa. Nu är det sova sova som borde göras.
Godnatt säger jag under en regnig himmel i skogen. 


STOCKHOLMSWEEKEND and back again, i skogen.

Åh, vilka fina dagar jag haft i Stockholm hos mina kusiner och min faster. Vi har varit både kulturtanter på Moderna, varit somriga på picknick, shoppiga på stan, party med goda drinkar och ritiga och pyssliga med mina små kusinbarn. Mysigt! Jag hann även med att vara lite äventyrlig på Skansen. hihi.
Ed Ruscha
Det har även regnat och blivit kallt under min vistelse i huvudstaden, gillar inte att det är kallt men lite regn kan va skönt. bara det inte får för sig att regna och regna och regna och regna...

Jag står som nummer 1 i kön om ett litet rum i Örebro nu, ingen borde kunna komma företycker jag men jag vågar inte vara säker..

Jag avslutar även detta inlägg med att citera, denna gång Oskar Linnros.. för att det känns passande ur olika perspektiv just nu:

Om du aldrig provat, hur kan du då vara säker?


Tisdag.

Upp 4.45. jobba jobba jobba. Fixade hela området på 8 timmar idag! :D insåg att jag var för seg i början igår. ..så idag var jag snabb! Bara imorgon kvar nu, sen drar jag till Sthlm på en liten weekend! Ska bli jättemysigt att umgås med mina kusiner, kusinbarn och min faster några dagar och bara slappa och bli ompysslad. Jag gillar studentpresenter :)

Jag måste nästan säga att jag har blivit lite duktig på att hålla bloggen vid liv nu. tycker jag. ja.
.hihi.


Uhu, va mkt det var jag skulle hinna på 8 timmar..

Trött. Ska sannerligen gå och lägga mif tidigt ikväll. Städat i 8 timmar och 45 minuter idag, trött i kroppen.. Imorgon blir det att ta med ipoden också! ..så jag inte är helt ensam. ..hjärnan tänker mycket under så lång tid av monotont arbete, elaka tankar vaknar lätt. Dumma djur som vill bo i min hjärna.

Kom hem, käkade kladdkakemuffins (ändå), insåg att det är imorgon jag kommer få svar om rummet i Örebro (idag var sista dagen att svara) började pigga upp några anteckningsblock och nu är det nu. Måste fixa matlåda och sen ska jag sova. sova sova sova.


Har ni aldrig kollat upp Tim Walker, gör det! Fantastiska bilder! ja.

.au revoir.


Söndagkväll.

Kvällen igår var en fin kväll, även då det regnade så var den fin. ..och gick i övernaturlighetens tecken. Tack alla fina vänner som var hos mig och förgyllde den!

Idag har jag varit på loppisrunda med min mor och fyndat för delarna som fanns kvar av min hittade 100-lapp! Detta är mina fynd:



och imorgon får jag svar om rummet i Örebro :D ..hoppas det är ett bra svar.



Åh, fan jag skulle så gärna vilja se Billie the Vision and the Dancers! Nu!!!! Gick en långpromenad förut och lyssnade och bara VILL se dem!! VILL stå där och dansa och slukas av musiken! ..Åh!


men jag ska jobba massa nu. upp 4.45, wiu wiu inte så kul men det betyder också pengar pengar. Om typ 8 timmar ska jag vara på jobbet och redo att städa.


I don't know what it is that makes me want to be with you. and I don't know what it is that makes me feel so comfortable

Goodnight cashewnöt.


en ganska bra dag

Jag tycker om när du sover, när du inte hetsar, kräver, skriker. bara slumrar inom mig. Det har varit en ganska bra dag idag.
Tidigt imorgonbitti ska jag på utflykt till klarsjön! ..igen. var så fint när jag var där igår, hade hela stranden för mig själv. Förutom att det var massa pyttesmå grodor som vallfärdade ner till vattnet, några tog vägen över min handduk. men det var bara fint.



"Do you have any idea why a raven is like a writing desk?"


Oj, idag igen!?

Hej!
..och oj! var visst ganska kul med en blogg ändå (såhär dag nr 2 så att säga), får se hur länge detta håller i sig :)
..och jag vet att apelsinklockan går fel.
Varmt varmt varmt är det minnsann ute på dagarna, och nätterna också för den delen. Jag gillar värmen och morgondagen ska startas med en morgonutflykt! men idag har jag varit hemma och faktiskt pysslat lite, varför blir allt roligare när man inte känner att man måste? Har ganska länge haft planer på att göra en liten tygpåsekollektion! ..för jag gillar tygpåsar. Om det blir som jag tänkt kommer de komma upp på tradera om någon skulle känna sig i akut behov av en tygpåse?!
ja. Lite så ser det ut hos mig. Känner dock för att hitta på nåt socialt snart.. nu. Orkar inte med att vara "isolerad" i skogen allt för långa perioder (ehum.. 2 dagar..? men men, känns längre) Och så vill jag se Alice in Wonderland! igen.

"Morrhår och örontofsar, vad klockan har blivit mycket!"


Sjukt varmt, men jag har lovat att inte klaga. Hellre varm än kall!


Jaha hej, nu lite sådär plötsligt fick jag för mig att skriva lite här (jag vet att jag är sämst på att uppdatera). Men nu tänkte jag såhär; jag kanske kan skriva om lite mer än pyssel, för jag hinner inte/orkar inte pyssla så mycket och ännu mindre fota och blogga om det. Så..
..idag har badkrukan tagit årets första dopp i Klarsjön, läst och impulsköpt en bikini när jag insåg att jag inte äger de roligaste badkläderna. Lyssnar nu på Joakim & Joel, bra låtar när det behövs!
Jag ska bli bättre på att uppdatera, detta var ju iaf ganska enkelt och kul.

Sommarsol!


RSS 2.0